Scolaires.School thuis

Uw schoolverblijf in de Auvergne, in het hart van de Livradois-Forez, met activiteiten  "natuur" in de buurt van het vakantiedorp, geanimeerd door geautoriseerde dienstverleners, kan zorgen voor een groep van maximaal 84 personen.
Het hotel zal worden geprivatiseerd tijdens uw verblijf, met ruime kamers van 4 tot 8 personen met of zonder beddengoed, douche en toilet in elk van hen.
De activiteiten kamers van het hotel zijn overdag en 's avonds beschikbaar voor levendige avonden.
In volpension o u half pension en picknick als u de volledige dag verlaten.


.


.


Organismes agrées 

.

IN DE VOETSPOREN VAN GASPARD:
Gaspard van de bergen is een symbolische figuur van de Livradois-Forez. Geboren uit de pen van Henri Pourrat, Gaspard ons in het hart van de Auvergne het boerenleven van de XIX eeuw stort en onthult door zijn avonturen, een cultuur die de diepte van het bos en de ardour van de torrents combineert.
Heropleving van de geest van Gaspard, schuilplaatsen, erfgoed, milieu- of ambachtelijke structuren zijn federatieve te bieden aan kinderen en jongeren een warm welkom.


LES POUSSINS DU COQ NOIR is een Environmental Education Association waarvan de doelstellingen zijn te animeren de jasserie van de zwarte haan (zomerboerderij gebouwd aan het eind van de 19e eeuw) en de hoge rieten van de boor die dienen als een juweel te ontdekken.
Voor deze, de vereniging organiseert school of familie animaties, animeert een museum van het leven van de zomer, serveert maaltijden Foréziens aan de jasserie van de zwarte haan, creëert vakantie vakanties voor kinderen...
Overtuigd van de effectiviteit van een partnerschap werk, de vereniging is een lid van het netwerk "Sur les pas de Gaspard".

A PAS DE LYNX Vertegenwoordigt een kantoor van de gemiddelde berg bediende op het grondgebied van het regionale natuur park van Livradois-Drill in Auvergne.
Wij streven ernaar om iedereen te laten leven een eerlijke en harmonieuze aanpak of ontdekking van de natuur in het park van de Livradois-Drill. Hiervoor richten we alle publiek of ze school (animatie & pedagogie natuur) of individuele (met winter/zomer Themawandelingen).