Het vakantiedorp La O! verwelkomt u het hele jaar om het verblijf van hoge natuurwaarde!

Het vakantiedorp Là O! ligt in de Brugeron in het hart van de regio Auvergne Rhône-Alpes, meer precies in de natuurlijke park regionale van de Livradois-Forez, op 820 m hoogte. Het vakantiedorp  O! opent de deuren van het beschermde natuurgebied van de hoge stoppels van de boor (1200 m-1634 m), land van Heather en bosbessen, landes waar je activiteiten oefenen culturele of aard gevarieerde en exotische!

.

Gezinnen/groepen

Bedrijven

School/jeugd


Het vakantiedorp  O! een familie of een groep verwelkomt u en biedt u comfortabele en ruime accommodatie volpension of halfpension, in een oud gebouw uit het einde van de negentiende eeuw volledig gerenoveerd in de benadering van een duurzame ontwikkeling.
Stil in de kamers volledig uitgerust, de viIlage vakantie  O! is de ideale plek om uw seminars en andere bijeenkomstenorganiseren.
Met een aantal van de goedkeuring van de nationale onderwijs- en de DDCS, het holiday village is ingenomen met uw kinderen binnen het kader van buitenschoolse activiteiten of na school .

.

Uw verblijf Là Ô!

Holiday Village La O! heeft een waterpark met overdekt zwembad uitgerust met een jacuzzi en zwemmen tegen de stroom, een goede ruimte worden (sauna) en diverse zalen voor ontspanning. De eetkamer is ruim met een panoramisch uitzicht over het landschap. De kamers zijn ruim en comfortabel.

Accommodatie  

Eten

Apparatuur

Activiteiten  O!

Het vakantiedorp  O! is de ideale plek om te ontdekken de Livradois-Forez, haar geschiedenis, de cultuur, haar aard van zomer- en winter activiteiten, haar terroir.