familles

.


Familie thuis

Voor een hoge Natuurvakantie met uw gezin, Holiday Village La O! verwelkomt u in halfpension of volpension gedurende het hele jaar voor een verkwikkende vakantie.
Mogelijkheid van wandelen te voet of per fiets vanuit het dorp in een heuvelachtige landschap in het hart van Livradois-Forez.
Voor uw Winteractiviteiten ligt het resort in de buurt van Chalmazel alpine skistation, stations van cross-country skiën van de kraag van de Beal en de kraag van de lodge.

Gedurende het hele jaar zul je toegang tot het verwarmde zwembad en het Wellness-centrum.

De comfortabele kamers, elk uitgerust met een badkamer, aanbod blijft rustig voor een gegarandeerde rust.

.
.


Groep van het huis

Het vakantiedorp La O! is een ideale plek om te ontmoeten in het midden van de France in de Livradois-Forez. Met een capaciteit van 84 bedden, met flexibele kamers elk comfort, halfpension of volpension, biedt het menu's met regionale producten ter plaatse bereid.
Het vakantiedorp La O! verwelkomt u in de familie voor een reünie met vrienden voor een verjaardag, een bachelorette partij jongen of meisje of voor een weekend tussen studenten, met kamer geprivatiseerd voor uw onvergetelijke avond.

Wij juichen motorrijders en fietsers, met parkeerplaats en garage voor moto's en fietsen, opslagruimte voor apparatuur. U hebt toegang tot het zwembad verwarmd het hele jaar door en aan de ruimte goed, voor een fitness korting na oefening op onze bergwegen.

Voor uw gemak, zullen we u rechtstreeks naar partners die u aanbieden kunnen om te organiseren activiteiten: heeft geen Lynx kunt begeleiden u om te ontdekken van het gebied door te lopen, Bike School zal bieden aangepaste mountainbikeroutes ... Vele andere voorstellen te ontdekken in de sectie van onze activiteiten.